söndag 11 november 2012

Tidning del 2

Nu har jag suttit länge för att få till en förstasida. Alla mina andra försök har varit mesiga och ointressanta. Nu ger jag upp för i kväll och lägger upp en sida som ser ut att komma från en motståndsgrupp med dåliga resurser. Får ta nya tag en annan dag, gärna med idéer från er andra. Måns försökte hjälpa mig i veckan, men jag är för dålig på Photoshop för att det ska bli bra. Här är länken till tidning 2

3 kommentarer:

  1. Hej Margareta!
    Jag har fått för mig att det - än så länge- inte finns några bra sätt att genomföra digital dokumentation via olika plattformar. Alla tycks ha sina brister och kräver mycket kunskaper av användaren.
    Fronter är inte bättre den heller!
    Intressant att utvecklingen inte har hängt med här! Är det att det handlar om skolans dokumentation?
    Jag förstår att du får mycket svart bild när du gör din undersökning! Margareta du är modig som gör det här!
    Lycka till!
    mvh Ritva

    SvaraRadera
  2. Hej Ritva!
    Jag känner mig inte särskilt modig, men jag tycker det är viktigt att ta reda på vad lärare tycker så här i början av ett nytt sätt att dokumentera. Om det finns brister, vilket det tydligen gör, finns det större möjlighet att rätta till dessa så snart som möjligt.
    Vi ses i morgon!
    /Margareta

    SvaraRadera
  3. Hej Margareta. Du har kommit långt med din undersökning. Jag läste din tidning med stort intresse.Vi har ett annat system på min skola som heter INFOMENTOR. Många är kritiska, men jag tycker ändå att det finns många fördelar med systemet om man bara lär sig alla finesser och skapar egna ordlistor.Då kan man spara tid och ändå få en bra dokumentation.Jag gillar hur du redovisar lärarnas berättelser. Det var intressant att läsa. Fina bilder har du också tagit. Snyggt jobbat Margareta.

    SvaraRadera